Mi smo dizajnerski studio za izradu dekorativnih elemenata.

The Tik Tak je novi brend naših zidnih satova, koji se razlikuju od ostalih satova, time što nemaju nikakve brojeve na sebi.

Vodili smo se filozofijom da sam sadržaj na satu dolazi više do izražaja kad nije ograničen ni narušen brojevima.

Naši satovi su dekorativni, funkcionalni, upotrebni a pre svega ukras bilo kog zida u Vašem ambijentu, bez obzira da li je u pitanju poslovni ili stambeni prostor.

Satove izrađujemo ručno, od kvalitetnih materijala i kvalitetnih satnih mehanizama. Velika prednost ovakve izrade je i sama mogućnost kombinovanja sadržaja sata, sa bojom rama i bojom kazaljki, tako da se lakše uklopi u bilo koji ambijent.

Na našom sajtu nalaze se samo neke od ideja za zidne satove, ali najveći potencijal je u tome da možemo napraviti zidni sat po Vašim željama i idejama.

Kontaktirajte nas telefonom ili nam na meil pošaljite fotografiju ili logo Vaše firme, a naš tim dizajnera će Vam poslati pre izrade fotografiju kako bi izgledao Vaš sat. Kad budete bili zadovoljni predlogom, ostaje Vam da samo poručite svoj personalizovani zidni sat.

Ovakvi zidni satovi idealni su kako za poslovne prostore, velike i male firme, samostalne zanatlije i svuda gde je bitno da se korisnik asocira sa Vašim brendom, tako i za pojedince koji žele ukrasiti svoj stambeni prostor zidnim satom koji su sami osmislili.

Treba napomenuti i da izrada jednog ovakvog personaliziranog sata traje 2-3 radna dana, a tu treba dodati i poštanske usluge koje mogu trajati 1-2 dana ovisno o udaljenosti gde se sat šalje. 

Sat dolazi u tvrdoj kartonskoj kutiji, sa našom pisanom garancijom i uputstvima za montažu.

 

Copyright © 2020, The Tik Tak clocks. Developed by Animat studio.